Bericht versturen
Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. 86-391-5660485 info@faywoll.com
Kitchen Towel Tissue Paper Making Machine Single Floor Toilet Paper Production Machine

Het Papieren zakdoekje die van de keukenhanddoek tot Machine maken Enige de Productiemachine van het Vloertoiletpapier

 • Hoog licht

  Toiletpapier die Machine maken

  ,

  de machine van de papieren zakdoekjeproductie

 • Punt
  keukenhanddoek die machine maken
 • Document machineregeling
  linkermachine
 • Lay-out
  enige vloer
 • Netto document breedte
  2850mm
 • Definitieve document droogte
  95%
 • Output
  50T/day
 • Plaats van herkomst
  Henan, China
 • Merknaam
  PingAn
 • Certificering
  ISO9001:2008
 • Modelnummer
  2850mm
 • Min. bestelaantal
  1set
 • Prijs
  Negotiation
 • Verpakking Details
  Houten kist
 • Levertijd
  3 maand
 • Betalingscondities
  T / T, L / C
 • Levering vermogen
  10SETS/YEAR

Het Papieren zakdoekje die van de keukenhanddoek tot Machine maken Enige de Productiemachine van het Vloertoiletpapier

Keukenhanddoek die tot machine maken populair papieren zakdoekje die machine maken

 

Inleiding

De keukenhanddoek die machine maakt is enig vloerpapieren zakdoekje makend machine. Het is een linkermachine. Het zwaarste deel in deze machine is de droger van Yankee en over 45tons. Stel zo voor om de kraan volgens het zwaarste deel in deze machine uit te rusten.

 

 

De dynamische saldorang van broodje in de keukenhanddoek die machine maakt is G1.6. En de dynamische saldorang van de cilinder van Yankee is G4. De lengte van de keukenhanddoek die machine maakt is 29m snakt, 10m-hoge breedte en 8m.

 

 

Deze machine keurt toenemende eerstgenoemde goed die de machine het werk snelheid bereikt 1000m/min maakt en de capaciteit 50T/D. bereikt. Dit is vrij vooruitgangspapieren zakdoekje makend machine.

 

Wij producenten lagere snelheid en capaciteit tussue behangen ook het maken van machines, zoals de capaciteit van 5T/D tot 12T/D. Dit lage capaciteitspapieren zakdoekje dat machiens meestal het document van de cilindervorm maakt goedkeuren zich het vormen. Het het type van cilindervorm papieren zakdoekje dat machine maakt die ook wijd in vele landen wordt gebruikt. Als wil het klanten enkel bij het begin stadium en geen groot risico hebben, is deze typemachine geen slechte keus.

 

Document droogte van elke sectie

Punt Parameter
Document droogte na pers 38-40%
Document droogte op windende machine 95%
Definitieve document droogte 95%

 

FAQ:


1. Om de machine te handhaven te installeren en?

A: Ten eerste, zullen wij het installatiegilde van de machine voor uw verwijzing voorzien.

Ten tweede, is ons bedrijf verantwoordelijk voor de opleiding van productiearbeiders voor u ervoor zorgen, die dat de arbeiders onafhankelijke verrichting zullen zijn.

2. Hoe kunnen wij de aanpassingstoebehoren of gemakshalve het dragen van delen krijgen?

A: Tijdens de garantie, kan Ons bedrijf de toebehoren kostenloos vervangen. Uit garantie, kunnen wij hen aan de verkieslijke prijs verstrekken. In feite, zijn de dragende delen standaarddelen dat u het in uw land bij uw gemak kon krijgen.

3. Waarom zou ik uw bedrijf kiezen?

A: Ten eerste, heeft Ons bedrijf rijke document machineontwerp en ervaring, en is de inzameling van document machinesonderzoek, ontwerp, vervaardiging, installatie, opdragen en dienst maken die, de wordend één van de multifunctionele onderneming.

Ten tweede, kon ons bedrijf de prachtige naverkoopdiensten, wat voor al installatie en het zuiveren verantwoordelijk is, en de opleiding van de productiearbeiders verlenen ervoor zorgen, die dat de arbeiders onafhankelijke verrichting zullen zijn.

Ten derde, duurt ons bedrijf in de slogan de „tevredenheid van de Klant is voort onze bevindende achtervolging“.

 

Het Papieren zakdoekje die van de keukenhanddoek tot Machine maken Enige de Productiemachine van het Vloertoiletpapier 0

Het Papieren zakdoekje die van de keukenhanddoek tot Machine maken Enige de Productiemachine van het Vloertoiletpapier 1

Het Papieren zakdoekje die van de keukenhanddoek tot Machine maken Enige de Productiemachine van het Vloertoiletpapier 2

Het Papieren zakdoekje die van de keukenhanddoek tot Machine maken Enige de Productiemachine van het Vloertoiletpapier 3

Het Papieren zakdoekje die van de keukenhanddoek tot Machine maken Enige de Productiemachine van het Vloertoiletpapier 4