Bericht versturen
Qinyang PingAn Light Industry Machinery Co., Ltd. 86-391-5660485 info@faywoll.com
Hydraulic Headbox Tissue Paper Machine 20T/D Mechanical Drive

De hydraulische Headbox-Mechanische Aandrijving van de Papieren zakdoekjemachine 20T/D

 • Hoog licht

  Hydraulische Headbox-Papieren zakdoekjemachine

  ,

  Hydraulische Papieren zakdoekjemachine 20T/D

  ,

  2850mm In orde gemaakte Papieren zakdoekjemachine

 • Punt
  hydraulisch headboxpapieren zakdoekje die machine maken
 • Uit gezet
  toiletpapierdocument
 • In orde gemaakte breedte
  2850mm
 • Capaciteit
  20T/D
 • Headboxtype
  hydraulisch
 • Headboxmerk
  Weiya
 • Basisgewicht
  16gsm
 • Plaats van herkomst
  Henan, China
 • Merknaam
  PingAn
 • Certificering
  ISO9001:2008
 • Modelnummer
  2850mm
 • Min. bestelaantal
  1set
 • Verpakking Details
  houten geval
 • Levertijd
  3 maand
 • Betalingscondities
  T/T, L/C
 • Levering vermogen
  10sets/year

De hydraulische Headbox-Mechanische Aandrijving van de Papieren zakdoekjemachine 20T/D

Hydraulisch headboxpapieren zakdoekje die machine maken


De hydraulische Headbox-Mechanische Aandrijving van de Papieren zakdoekjemachine 20T/D 0

 

 

Beschrijving

 

Deze papieren zakdoekjemachine bestaat uit hydraulisch hoofdvakje, Fourdrinier draad, de aanrakingspers van Yankee, de drogere, drogere kap van Yankee, mechanische/elektrische aandrijving, het systeem van de luchtcontrole, enige plaat, pausspoel enz.

 

Om outputdocument kwaliteit en capaciteit te verzekeren, keurt deze machine hydraulische headbox goed. Breedte 3150mm van de Headboxlip. De consistentie van de Headboxpulp is 0.1-0.5%. Geschikte pulptemterature is 20-30°C.   Is de openingswaaier van de Headboxlip 070mm en horizontaal pas waaier aan is 025mm. De ontwerpterugvloeiing is 10%.

 

Hoofdfunctie van headbox: Headbox moet de pulp in de transversale richting van de gehele papiermachine gelijk verdelen, en de vezeluitvlokking verminderen zo ver mogelijk, om eenvormig en kwantitatief papier te produceren.

 

Headbox hoofdstructuur:

 

Nr. Punt Beschrijving
1 De hoofdpijp van de pulpinham

Volgens de theorie van vloeibare werktuigkundigen, worden de verdeler met gelijke druk en de snelheid ontworpen en vervaardigd. De kegel en parabolische ontwerpen verzekeren de eenvormige distributie van pulp in de papiermachine.

2 De opening van de pulpdistributie

Het wordt gebruikt om de dunne modder van de vierkante kegel belangrijkste pijp in headbox te leiden dwars, die de rol van eenvormige dunne modderdistributie speelt.

3

Verdunningsopening

De speciaal ontworpen verdunningsopening (de streekbreedte is ongeveer 70mm) zorgt ervoor dat de dunne modder volledig met de verdunde stroomversnelling wordt gemengd.

4 Gaspedaalplaat

Wanneer de pulp met verdunningswater de gaspedaalplaat ingaat, het sterke wilde komt mengen zich voor, wat het dunne modderwater volledig gemengd maakt.

5 Overgangsruimte

De pulp vloeit door de saldokamer van de hoge onstuimigheid headbox om de ideale micro- onstuimigheid te verzekeren en de mogelijke niet-uniformiteit van de pulp in de transversale richting van de papiermachine in evenwicht te brengen.

6 Onstuimigheidsgenerator

Door de hoge onstuimigheidsgenerator, kan de pulpstroom de ideale micro- onstuimigheid verzekeren, volledig de vezels in de pulp verspreiden, het voorkomen van vezeluitvlokking verhinderen, en het document verzekeren heeft goede uniformiteit.

7

De plaat van de hogere en bodemlip

Stroomkanaal vóór pulp het naderbij komen.

 

Bedrijfsinformatie

Co. van de Industriemachines van Qinyangpingan is Licht, Ltd een grote schaalonderneming. Gespecialiseerd in document die machines maken, die het sentific onderzoek, het ontwerp, de productie en de installatie behandelen.

 

Sinds de hervorming en het openstellen van beleid van onze staat, hebben wij ons machines en materiaal naar vele landen zoals Indonesië, UZ, Rusland, Kirgizstan, KZ, Turkmenisan, Suriname, Syrië, Magnolia, Mali, Oeganda, Mexico en Nigeria enz. uitgevoerd.

 

Installatie en het opdragen

 
1. De leverancier is verantwoordelijk voor het leiden van de installatie (de koper is verantwoordelijk voor de uitgaven van de het opdragende personeel van de leverancier installatie en)
2. De leverancier zal één ingenieur sturen om de installatie en het opdragen op plaats te leiden.
3. De koper zal verantwoordelijk voor het hijsen van het materiaal zijn in het installatieproces dat wordt vereist.
4. De koper zal voor de hulpmiddelen (behalve speciale die hulpmiddelen) in het installatieproces verantwoordelijk zijn worden vereist.
5. De verbruiksgoederen (zoals de apparaten van het elektrische en gaslassen, lassende staaf, lassende draad, ruwe die band, enz.) in het installatieproces zullen worden vereist door de koper worden verstrekt.
6. Tijdens het opdragen, zal de koper personeel sturen om de leverancier actief bij te staan.

 

 

De hydraulische Headbox-Mechanische Aandrijving van de Papieren zakdoekjemachine 20T/D 1